Είδη που προστέθηκαν πρόσφατα ×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών!

Προσωπικά δεδομένα

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το e-shop μας διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Ποιές προσωπικές πληροφορίες συλλέγει το e-shop pet-it.gr;

Δεν χρειάζεται να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία αν απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος θα πρέπει να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία: το email σας, την πλήρη διεύθυνσή σας, δύο τηλέφωνα επικοινωνίας, αριθμό Φαξ (προαιρετικά), επάγγελμα, (ΑΦΜ και ΔΟΥ στην περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου).

Το e-shop pet-it.gr δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς, διεκπαιρεωτικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο κάθε πελάτης έχει το αναυθαίρετο δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα στοιχεία του, να ελέγξει την ορθότητά τους καθώς και να διαγράψει το προσωπικό του αρχείο, όχι όμως σε περίπτωση που υπάρχει παραγγελία ανεκτέλεστη. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η Εταιρία έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα, συμφωνείτε με τους κανόνες του ηλεκτρονικού εμπορίου και τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pet-it.gr και πρέπει να λειτουργείτε σύμφωνα με αυτούς.

Η λήψη cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική αγορά από το κατάστημά μας, προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφαλείας, όσον αφορά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Με την ενεργοποίηση των cookies από τον περιηγητή σας, ενδυναμώνεται η επικοινωνία μεταξύ εσάς και της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι είστε εσείς που πραγματοποιείτε τις συναλλαγές και προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών.

Το pet-it.gr δεν ευθύνεται για προβλήματα σύνδεσης των χρηστών με την ιστοσελίδα, τα οποία μπορεί να οφείλονται στην υποδομή των μέσων των χρηστών ή σε ασυμβατότητα λογισμικού.